Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities

Ujing Interior Design were engaged by investment management company, Longmen Fund, to design their offices located in Beijing, China. The original office area is special-shaped and narrow. Thus, the designer uses three interrelated and different arc wall throughout the space to make the area bright and plentiful. The color of the space varies deep and shallow, and taking yellow as the main color which makes the space introverted and animate.

From the entrance, the first thing that catches the eye is the company’s logo which surround by looming “starry sky”. The vestibule’s floor uses the soft texture of the woven carpet and matching the dark metal panel on the wall shows a beautiful of soft and firm. The training room ceiling uses the “star” element to correspond with the logo wall in the anteroom. The wall is build by sound-absorbing materials. The design of polygonal lines is not only enhances the sound-absorbing function, but also makes more decorative. The Tea bar utilizes the different color of lamp and the colourful furniture to make people feel spacious and comfortable. Moreover, the designer flexibly arranged the placement of green planting walls to create the ultimate comfort for users.

Designer: Ujing Interior Design
Design Team: Ye Shanhe, Wang Wan, Zheng Lu
Contractor: Sun & Well Design and Construction
Photography: Lu Luxi

Via

Add to collectionAdd to collection