Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Bureau de Change have completed a creative studio for Black Kite, an independent visual effects and design studio in East London, curating a series of intersecting and carved-out cylinders. These configure a sequence of spaces with varying degrees of privacy; informed by the heritage of the site’s industrial past.
The client’s brief called for a specific working environment; production and visual effects suites that are isolated from external sources of light and sound. Bureau de Change responded to these conditions by devising a spatial strategy conceptualised from the site’s industrial past as an Engineers and Iron Foundry.

PHOTOS BY GILBERT MCCARRAGHER

Add to collectionAdd to collection