Bull Stockwell Allen’s offices, San Francisco

May 20th, 2013 by retail design blog

Bull Stockwell Allen’s offices at 300 Montgomery Street are an example of a minimalist architectural intervention into an existing 1940’s historic office space. The suite’s cherry wood panel walls contrast with the modern clean white and glass partitions and polished concrete floors. The ceilings in the main studio were opened up to emphasize the loftiness of the space and to expose the concrete beams above. The office features an open collaborative plan with minimal private offices.

http://bsaarchitects.com

LeRoy Neiman Center by Valerio Dewalt Train Associates, Chicago
The LeRoy Neiman Student Center combines offices and spaces for meeting, stu...
Target Studio headquartes by Studio Pinelli, Fiorano Modenese – Italy
The building is accessed via a charming terrace, suspended above the ramp le...
ELLE Office by feeling Design, Guangzhou - China
At the initial design stage, considering limited space of project site and c...
INRES reception by Area-17, Florence - Italy
The concept idea – green wall, seating inspired by nature, raw plywood walls...

Leave a Reply