Infinity Bamboo Forest installation by PRISM DESIGN, Wuxi – China

February 6th, 2014 by retail design blog

At the beginning this annex building of public passage which necessary to lead to the main building. The main buildings concept came from Japanese culture. So that’s why we use bamboo image for this space. It is like typical Japanese architectures passage. And this project has limited budget and space and time. We decide to cut out some space for design.

Just use one straight space for 20 meters passage and the other space use for storage. We concentrate on one passage design. Seeking infinite extent in a finite world. It is only for visual but we can find infinity space in there.

Produced by PRISM DESIGN
Designed by Tomohiro Katsuki, Masanori Kobayashi, Reiji Kobayashi
Photographe credit @ PRISM DESIGN
Construction:Suzhou Hezhan Design & Construction Co,.Ltd
Lighting Supplier: Koizumi Lighting Technology(Shanghai)Co.Ltd.







Cutler Offices, Vancouver - Canada
A glass boardroom was installed in the center of the space, dividing the cre...
Aomori Apple Kitchen by fan Inc., Aomori - Japan
The wooden partition has been created with concept of "drawing Oirase w...
Gentle Menswear Store by AC studio, Wenzhou - China
The smoky glasses with the LED lighting effects on the window catch the eyes...
Savour Dalang store by Co-Direction Interior Design, Dongguan - China
In the design of Dalang store, designer creates all kinds of “illusive wall”...

One thought on “Infinity Bamboo Forest installation by PRISM DESIGN, Wuxi – China

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *