YouTube Space by Klein Dytham architecture, Tokyo

March 2nd, 2014 by retail design blog

Located high in the Mori Tower in central Tokyo, KDa’s layout is organized around a visually striking wall of red panels derived from the YouTube’s distinctive logo, while another wall serves as a ‘Hall of Fame’ showing images of the top producers. The space has also been arranged to maximize the use of the iconic Tokyo Tower skyline as a shooting backdrop. Features including a super-long curtain partition and rearrangeable furniture, as well as the variety of wall surfaces, carpet shades, and ceiling configurations, are intended to provide a wide range of shooting settings.

Designed by Klein Dytham architecture

BGO Headquarters by Byn, Shanghai
The concrete columns and roof-beams of the original structure were kept visi...
The Studio office by Branch Studio Architects, Victoria - Australia
A small studio space for 2 architects, a landscape architect and a meeting a...
Audience office by AAI, Mountain View - California
The Audience brand is communicated through large scale wall graphics in clea...
Miele Hair Spa by Offset Design Studio, Nicosia - Cyprus
Miele Hair Spa by Offset Design Studio, Nicosia - Cyprus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *