Mastiff TV-productions Office by Zinc, Oslo – Norway

May 6th, 2015 by retail design blog

Zinc has assisted Mastiff in the process of locating a new office space in Oslo, by devising plan solutions and an overall plan for furniture and customized interior.


Next to the entrance, we have gathered social facilities like the reception area, coffee bar and meeting rooms, creating a barrier between the active program and the quiet working zone. The largest meeting room is located by the social zone with an 8 meters wide garage door that can open up to create one large room suitable for large gatherings. The garage door is decorated with graffiti to reflect the young and creative culture and identity of Mastiff.


Mastiff has a great need for storage of various productions; the solution is a customized storage cabinet covering the core of the building(28m).

Design: Zinc
Photography: Zinc / Thomas Gundersen

Al Punto restaurant by Estudio, Madrid
The project aims to remove the barriers between inside and outside by means ...
Crabtree & Evelyn concept store by Dalziel & Pow, London - UK
Inspired by the brand's English heritage with a contemporary twist, the conc...
Underhub language school and coworking space by Emil Dervish Architect, Kiev - U...
Colored lines with names of the underground stations on the floor, which lea...
3D storytellers installation for Parra Store by Alan Khadikov, Moscow - Russia
All these objects - whatever they were - a vertical flat panel or a table wi...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *