Aesop Store by Russell & George, Kuala Lumpur – Malaysia

November 23rd, 2015 by retail design blog

Suria KLCC arguably has long been Kuala Lumpur’s most prestigious shopping mall, and it’s right here where Aesop has expanded its presence with a fourth store in the city. For this retail space the Australian sought the expertise of Melbourne-based practive Russell & George which created an all-white interior with subtle geometric detailing. Adding depth to the design are sleek, floor-to-ceiling metal tubes which optically add a sense of volume to the compact space. The sales desk at the back mimics the linearity with vertical stripes of stone. At the center of the store a demonstration sink is situated, crafted from contrasting copper. Rows of sunken ceiling spotlights, combined with backlit shelving, add a theatrical glow to the space. The new Aesop store carries the brand’s full range of skin, body and hair care products.


via Superfuture

Panic Software offices by Holst Architecture, Portland - Oregon
Holst converted a dark, warehouse into a bright studio, providing an intimat...
Arttdinox store by FRDC, Bangalore - India
The project was a restoration driven design where carefully selected archite...
QWSTION Invites Store, Zurich - Switzerland
Swiss bag maker QWSTION returns to the very same spot in in Zurich\'s happen...
TUVE Hotel by Design Systems, Hong Kong
Design Systems uses low lighting and marble to create "cold and lonely&...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *