Simpson Carpenter Office by Furniss & May, London – UK

November 26th, 2015 by retail design blog

With over 40 market research staff, Simpson Carpenter required a space that offered quiet, focused working areas with open, collaborative meeting spaces.


The brief was to create a space that would reflect the Simpson Carpenter brand, as forward thinking, progressive, experts in their field. The environment was designed to combine their brand values and their collaborative working ethos.


A simple yet refined palette of plywood, copper and black MDF created an ownable, honest yet professional aesthetic.


Furniss & May specified HAY furniture through out the scheme, joinery by TreesLounge.

Name of designer or designer office: Furniss & May
Photography: Seb Barros

Integrasi Solutions office by Metaphor, Jakarta - Indonesia
The energetic concept is achieved from the open plan and honest treatment on...
Oslo Wood Floor Lamp by Northern Lighting
It’s been ten years since Northern Lighting produced its first design, and o...
NAC restaurant by estudiHac, Ontinyent - Spain
Highlight the front wall of the restaurant, which has created an installatio...
Wonder Room boutique by Nendo, Bangkok - Thailand
Now enlarged to a sizeable 200 sqm. [2,153 sq.ft.], the Wonder Room flaunts ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *