Nando’s restaurant by Block1: Design, Crawley – UK

November 14th, 2016 by retail design blog

This was our first collaboration with Nando’s. The project was a refurbishment of an existing Nando’s, the scope was extensive with all existing finishes and seating stripped out and a new layout and full design was created. The concept is based on the exploding woven patterns that exist within traditional fabrics and modern architecture. We used this as the base for redesigning the banquette shapes and fabrics, tile patterns, lighting concepts and ceiling and wall finishes. The result references the African heritage of Nando’s while incorporating elements of British design.

Designed by Block1: Design




































The Fat Cow Restaurant by Brewin Concepts, Singapore
A restaurant and bar in Singapore is framed by a grid-like ceiling installat...
Peixaria Moderna restaurant by Gastronomia do Principe Real & ATELIER 4+, Li...
We developed a house of “pregos” that recreates the environment lived in eat...
dusitD2 Constance Pasadena Hotel by PAL Design, Pasadena - California
The lobby follows the principle of openness and transparency; there are few ...
Evans Christmas window, London - UK
We were inspired by shapes in nature, rippling sand and free flowing shape...

Leave a Reply