LM Investimentos office by Nada Igual Design, Uberlândia – Brazil

February 21st, 2017 by retail design blog

A compact place at a shopping gallery was necessary to install the headquarters of LM Investimentos, a technology and investments company. The reception already exposes the palette of colors of the brand, the predominant white with details in red, the use of the gray in coverings to demarcate and to counter pose the effect of the white color, as we work with lighting effects, such as those hanging at that reception, which arrangement already refers to the traces of the brand, being placed at 45 degrees.

The large white panel with details in low relief, and also the handle, hide the only dark room of the design, the meeting room. Where the partners receive their clients to make investments, in a sumptuous and welcoming environment overlooking the garden of the gallery.
We did not use any handle with external relief and although the palette in white prevail enlarging the environment and referring to technological environments, we used woody materials in all environments so that the place could promote an environment of being well receptive.

Designed by Nada Igual Design – NID
Photography by gustavohenriquepix











A917 corporate headquarters by nuvolaB architetti associati, Pisa - Italy
Three big tables on wheels can be pulled out of the main unit in order to ad...
Pastelería Arrese Bakery & Coffe Shop by SUBE, Bilbao - Spain
The new local of Pastelería Arrese is placed in middle of Bilbao, near the G...
Bēhance office installation by SOFTlab, New York City
The installation – made from a laser-cut Mylar net clad in laser-cut photo g...
Tudsbery Health & Wellbeing Centre by 3DReid, Edinburgh - UK
Through extensive use of timber cladding, both inside and out, the project o...

One thought on “LM Investimentos office by Nada Igual Design, Uberlândia – Brazil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *