VIPS restaurant by CJ foodville, Bucheon-sim / Gyeonggi-do – Republic of Korea

September 26th, 2017 by retail design blog

Accept the architectural environment and maximize sense of space
– Place seats in various forms and provide various experiencesto clients.
– Create a rhythmical level line by using vertical height.
– Depict liveliness as client moves by constructing a space inside space.

– Using terrazzo tiles and metals, emphasize sophistication and use point colors of red, blue, green shades in different places.
– Make large rooms for group clients and increase efficiency.

Design and photography: CJ foodville

INK store, Beijing
Hong Kong-based retailer INK recently opened its doors in Beijing, bringing ...
Cerro Verde stand by MiD arquitectos & La Trastienda fabrica de diseño, Areq...
Moving elements are also included in the stand’s design; a door opens to dis...
BigBek Office by SNKH Architectural Studio, Yerevan - Armenia
The main goal of this project was to create an open workspace for up to 30 e...
Refreshment area at Monza hypermarket by A4A, Monza - Italy
Separate areas are marked off by screens of natural wooden slats which with ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *