Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Relocating from their Wisconsin home to the bay area, JanSport wished to retain a meaningful connection to their “rural” roots while supporting an aggressive expansion of their product offerings and a re-energizing of their corporate image. Rapt Studio’s task? To deliver a project that inspired its inhabitants, that reenergized the brand, and that came in within a tight budget and tighter schedule.

The Rapt design team utilized a strategy guided by sustainable practices—a minimum of materials were actually brought onto the site and as much of the existing building was reused and exploited in order to accomplish the final result.

This strategy included the polishing of existing concrete flooring wherever possible, the installation of ceilings only in areas with acoustic concerns, the utilization of salvaged wood products for the development of high-touch public spaces and the reuse of existing office construction wherever possible. Ultimately, the space satisfied budget and schedule constraints while representing Jansport’s core value of discovery and its renewed commitment to exciting equipment and apparel design.







http://raptstudio.com

Add to collectionAdd to collection