Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

‘Colorfoto’ grew and needed a Megastore. We tried to organize the space in a large and clean way, attempting to highlight the ampleness of the store despite the various happenings. The pavement and the ceiling, in white, contrast with the set of cabinets that cover the walls, designed in a way to serve as storage and display. By the entrance, in blue, the front desk rhymes with the light boxes that are occasionally opened in the ceiling.

On the outside, the logo is all over. By simplifying the image the storefronts were solved. In a matured design, in a lacework-like manner, it is endlessly repeated in a double glass cloth, slightly lagged, creating a pattern that sways as we move. In this almost abstract patch, several boxes are opened, that like visors reveal the store’s interior.

Photos – FG + SG – Fotografia de Arquitectura

Designed by João Tiago Aguiar

http://joaotiagoaguiar.com

Add to collectionAdd to collection