Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

“Using the design of the city as our inspiration, we produced a layout for the 1,500 m2 space where you can naturally find your way. The research units, which are slightly set off from each other, form the basis of the design. In between, narrow streets and alleys have been created where people can quite naturally run into each other. There are also open workplaces, like large city squares, where people can pass one another anonymously and quiet corners where they can escape to get some work done or make a phone call.

Clients, research participants and employees can reach their desired location within the office without disturbing each other. The separation of internal circulation flows was an important focal point for the design.”

Design: Ideal Projects
Photography: Valerie Clarysse


http://www.officesnapshots.com/2012/09/25/millward-browns-amsterdam-offices/

Add to collectionAdd to collection