Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select tags
Select cities

Three years after the successful completion of their new offices at 60 Great Portland Street in London Jump Studios was called up once again by integrated marketing communications agency Engine to help revamping the existing reception as well as creating more space on the previously unoccupied ground floor of their building. Following a recent re-branding Engine was hoping to imbue their existing reception space with a new spirit captured in their slogan ‘Engine loves change’.

Inspired by the amount of research data that planners and strategists of the group’s ten individual companies have to deal with on a daily basis and fascinated by different graphical representations of those streams of data, Jump Studios devised an ever changing installation of multi- coloured Perspex boxes animated by randomly pulsating LED lights behind.

The stacked boxes of different lengths and depth are reminiscent of bar charts and diagrams. They have been slotted into an existing pigeon hole wall which had been built as part of the first fit-out making the whole installation straight forward and providing flexibility for future change.

The second challenge Jump Studios were faced with was the conversation of a 640m² retail space adjacent to the ground floor reception into an additional office space and a new suite of meeting rooms for workshops and seminars.Labelled as the ‘Innovation Labs,’ these spaces are designed to offer alternatives to the more traditional meeting rooms on the upper floors.

They have been conceived as rooms for workshops, brainstorming sessions, seminars and presentations and offer different ways of working, communicating and presenting to each other. The open buffer space with adjacent tea point situated between the three labs and the open plan office offers additional informal meeting opportunities and can be used for lunches and receptions as well.

http://www.jump-studios.com

Add to collectionAdd to collection