Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

This is a renovation of a Starbucks store that was completed in early 2012. The store was designed to respond to the young, up and coming, hip demographics of the Hollywood District in Portland. Located at a busy intersection and thoroughfare into the city, a wall of handmade ceramic tiles provides a strong visual to motorists passing by. A large single image of the sampling of coffee on a coffee farm completes this visual.

There is a custom leather banquette that provides comfortable seating against the glass store front of the building, as well as custom community table / coffee tasting table fabricated from re-claimed telephones at the ‘heart’ of the space. A hot-rolled steel plate acts as both a restroom vestibule partition, and a magnetic community board for the posting of happenings in the neighborhood. The store was designed by the Starbucks Americas Design Studio located at the Starbucks’ Headquarters in Seattle, Washington.

Add to collectionAdd to collection