Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

The new and innovative space, gathering three functional – yet distinctive – complementary areas, is integrated in a recent renovated building. All combined – sushi restaurant, bar and lounge – maintain a singular, orientated philosophy, becoming a reference on space, lightning effects and ambiance. Attempting to escape the traditional japanese setting, the final piece is an innovative, attractive, comfortable and contemporary one.

The heterogeneous entanglement – apparently functionally incompatible – was a major endeavour since the very first day. From the materials chosen up to the connectivity and balance between spaces, all was arranged in a way to make them complimentary and dynamic. The space includes three floors elevated from the street level. The entrance, made through a staircase, synthesizes all ambiances one can find in each area inside. The staircase symbolizes Gull’s brand, where the access to the lounge, bar and restaurant is made at the end of it.

Designed by Alfredo Resende Arquitectos
Project Team: Alfredo Resende, João Resende
Photographs: Luis Ferreira Alves

Add to collectionAdd to collection