Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities

The main challenge of this project was creating a functional space, while providing practical business access together with a sense of prestige, professionalism, financial stability – all while taking into account different levels of seniority in the firm.

The office was divided into areas, defining the various departments in the office. This was created by placing “central islands” (carpentry made by craftsman) on one side and separate storage closets as partitions on the other side. Open space at the entrance to the office sets the scene for a large meeting room surrounded by glass partitions, showcasing the remarkable Tel-Aviv landscape from the 28th floor.

Modular acoustic glass partitions allow natural light to come in to all parts of the office. Finally, ceiling light fixtures have been designed to keep symmetrical lines as well as line movement within the office.

Designed by Maya Elazar Studio in cooperation with Tal Feist Architects





http://www.me-studio.co.il

Add to collectionAdd to collection