Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Bronco, a web design and SEO consultancy, approached us to create a new workplace concept. They came to us with long standing issues created by their building which could not be designed out successfully and so prompted a search for new premises. Feasibility studies enabled Bronco to move forward with confidence to agree a lease on a single story 1700sqft building that had the scope to create the ideal workplace.

The brief was to create the ‘ultimate perk’ for their staff, a unifying and stimulating workspace that despite its rural context would not be out of place in any urban landscape. The building initially required structural remodeling and renovation taking advantage of available roof voids and forming larger structural openings to create a spacious and light blank canvas. This simple and white space then became host to a series of colourful and playful inserts giving rise to a functional and fun workspace that can grow with the business.

Design: Phaus
Photography: Jill Jennings




































http://officesnapshots.com/2013/10/15/inside-broncos-playful-colorful-offices/

Add to collectionAdd to collection
TAGS: |