Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Homepolish interior designer Tina Apostolou did a complete redesign of the office for We Are Social located in New York City.


Sourcing and designing custom lighting, a photo studio, phone booths, and a new kitchen, the office is now a cool, functional reflection of the awesome brand that is We Are Social.


Here are some notes from the designer:

  • For the Entry Wall we used unfinished reclaimed scaffolding planks and a custom marque sign in their brand font/color for a really industrial wall installation. It’s the first thing you see when you get out of the elevator and makes such a statement.
  • The Boardroom is also really epic with 15’ of glass walls and a custom 8’ lighting fixture I designed and TONS of natural light.
  • We did the gold frame DIY which was already featured on the mag for a gallery wall of cork boards – they wanted a place to pin up employees quotes and picture as a wall of fame. We sourced this from a thrift store and made about 12 corkboards with the help of the WAS team.
  • We did a clock wall of all their offices around the globe.

Design: Tina Apostolou for Homepolish
Photography: Claire Esparros


via Office Snapshots

Add to collectionAdd to collection