Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

The primary objective for Automattic’s new headquarters was to create a space that could accommodate the usual contingent of maybe 15 or 20 people, but also transform to comfortably ‘plug-in’ a few hundred coders for a special program or event. Beginning with an existing warehouse shell, the core concept for the transformation was to maintain the openness, clarity, and simplicity of the existing shell, and insert an adaptive ‘sleeve’ that responded directly to program. The sleeve changes material and configuration depending on its location in the project context and how it is required to perform, and interacts with the open space to maintain flexibility.

Designed by Baran Studio Architecture


http://www.baranstudio.com

Add to collectionAdd to collection