Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Commissioned to create two separate installations for MADE Sao Paulo, Snarkitecture worked with Electrolux to source materials reclaimed from their manufacturing process. Hundreds of lightweight recycled high impact polystyrene freezer bins are arrayed in an offset grid to infill the architecture of the existing site, with the openings of the boxes creating an architectural play on the coffered ceiling. Pushed or pulled vertically, the field of boxes create a sweeping topography that hovers within the space, changing in appearance as visitors approach and move below the installation.

At MADE, the installation provides a sensation of entering from above where the boxes appear as a solid volume which the stairs drop below, leading you into the main design showcase beyond. At Casa Electrolux, filtered light permeates through the suspended bins from the skylight above which breaks up the grid and creates a central focal point within the main showroom.

http://www.snarkitecture.com

Add to collectionAdd to collection