Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

A Munich showroom in monochromatic hues was realised by the team at Clemens Bachmann Architekten as a neutral backdrop where the products can shine.


This commission for sportswear and lifestyle brand Quiksilver is an ideal setting for new collections to be displayed under the ever-discerning eye of the buyer. The heritage of the warehouse-like space remains, with its high ceilings, exposed trusses and original clerestory windows. Black and white walls combine with bold graphics to add character to the space, with its personality further enhanced when you spot the black PVC curtains that wrap around one section. This quirky aspect gives the space a laboratory-like feel – which is what the concept showroom aims to offer: a space to dissect new collections.


Against the authentic industrial framework, plywood elements line many of the surfaces to create rooms, display cabinets and shelving and adding warmth in the process. The palette of materials is kept neutral and desaturated, aiming to allow the colours of the clothes themselves to be the main focus in the space.


via Frameweb

Add to collectionAdd to collection