Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

The building’s 1950s vintage inspired interior is both functional and welcoming. The approach to its design is simple, straightforward and favours an honest expression of materials and tectonics. The four-level flexible office space holds most of the usual workplace amenities, such as individual offices, conference rooms and rest areas. It manages to register visual and physical permeability with glass partitions and captures engaging views across the space.


Lead-free glass was used to enhance transparency and openness for the natural light to penetrate the building. It also establishes a spatial coherence and promotes social cohesion by providing communal facilities – an angular wooden counter actually serves as the backbone to the design as it encourages gathering and interaction. The use of a bold colour scheme explicitly communicates the company’s identity, works as a means of way-finding and ensures that each area within the building works with one another to create a unified whole.

Design: Rubin et Rotman architectes
Photography: Stéphane Brügger


via Archdaily

Add to collectionAdd to collection