GitHub office by F+M and Studio Hatch, San Francisco – California

April 19th, 2015 by retail design blog

Wildly quirky, wildly successful GitHub, builder of web-based collaboration tools for software developers, got its start with early employees writing code in dive bars, coffee shops and home offices. Given that this unconventional but agreeable culture helped build a $900 million company in just six years, F+M and Studio Hatch suggested recreating it within the company’s new 55,000-square-foot building. Every morning GitHubbers choose where they want to work: in one of two bars, several cafes, a library, a park, a speakeasy, a museum, a coder cave, or from home.

Photography: Eva Kolenko

























http://fm-arch.com

L‘Office 64 de l‘Habitat by Arotcharen Architectes, Bayonne - France
The space between the glass outer skin and the building façade acts like a t...
Sanibell Headquarters by RoosRos Architecten, Oud-Beijerland - The Netherlands
The free flowing shape of the staircase could be considered a careful archit...
ELLE Office by feeling Design, Guangzhou - China
At the initial design stage, considering limited space of project site and c...
University of Lapland by Suvi-Maria Silvola and Laura Seppänen, Rovaniemi - Finl...
The restaurant in Agora is now welcoming local guests and tourists to enjoy ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *