Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

The concept of the shop design is the remixing of two diametrically opposed spaces. While still maintaining the established identity and status of the “ATSURO TAYAMA” brand, a minimalist atmosphere coexisting with originality is the main goal of this aesthetics.


The first element of the layout is merchandise arranged on hangers so that the products follow the walls all the way to the back. Made up of hard walls with a firm appearance from the mortar and stucco construction, and the clothing on the hangers installed inside the space, it has the effect of luring customers farther inside, stimulating their subconscious because the clothing forms a floating line all the way to the back of the store and contrasts with the hard surroundings.


Another element of the shop’s design was that, by employing a form that was both simple and bold with large amounts of wood to provide texture, we had intentionally created a perceivable juxtaposition with the interior hangar space, making the dignified intensity possessed by the brand co-exist with the soothing wooden material.


The combination described above is presented as an original form of minimalism not seen elsewhere, coupled with the powerful creative space found within the refined elegance of the brand.

Design: Ito Masaru Design Project / SEI
Photography: Sidefame

Add to collectionAdd to collection