Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Located at an exclusive sector of Taipei, Taiwan, in the basement of a commercial building. Boxing+’s first impression is energetic and robust. The metal mesh entrance makes a big contrast to its worn-out neighboring buildings. When walking down the stairs, the blue and white lights serve as foils to the brand logo that welcomes the guests. The shoe lockers awaiting down the stairs are made by recycling timber, which provides a calm and warm feeling. The designer adopts a lot of eco-friendly materials to create a luxurious but also relaxed atmosphere to fuse with such masculine place.

During game nights, the spotted color lights focus on the ring provides a professional level experience for not only the audience but also the contestants. Monochromatic hues were used at the training area where people can stay focus on the training targets. Differ from the shoe locker area, the main lockers use grey doors and spot lights to give people the feeling of exclusiveness. The shower rooms make use of gray floral tiles and light gray marble countertops that add a lively sense of relief after vigorous exercise.

Contrarily to the conventional fitness centers in Taiwan with dim and neon lights combining with hip hop songs to create a nightclub-like social atmosphere, the designer adopts green materials such as environmental friendly plywood, metal mesh, black iron, and recycling timber to create a low key yet extravagant sense. Boxing+ is a comfortable and undisturbed space that suits both male and female from all age to learn and enjoy boxing training.

Designed by Michelle Wei / MW Design
Photography by Figure x Lee Kuo-Min Studio

Add to collectionAdd to collection