Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

John Brown Media – recently purchased by Aegis Dentsu. The building was developed for sole tenancy and enabled JBM to be the first completed project at The Bower since its development. We worked closely alongside the Inhouse Brand Architects, from South Africa, who were appointed on the design for the project. This required careful communication between both companies, in order to ensure the project ran smoothly.

It consists of four floors, with two interconnecting staircases that were put in as part of our scope of work. The space includes a large terrace, along with a ‘Waitrose kitchen’, in which filming often takes place as part of the ongoing work between JBM and Waitrose. There are also a number of collaborative breakout areas throughout the space to encourage a more flexible working environment. One of the other major focal parts of the office is the large corian reception desk that curves up the stairs and onto the main landing area at the front of the building.

Designed by ThirdWay Interiors & Inhouse Brand Architects
Photography by Tom Fallon

Add to collectionAdd to collection