Grow Op juice bar by Kilogram Studio, Toronto – Canada

March 8th, 2016 by retail design blog

The Grow Op juice bar is located in the PATH commercial court beneath the Canadian city’s financial district. Kilogram Studio designed the interior to reflect the natural products on sale inside. Locally sourced cedar wood was used to create an internal structure, which encompasses a large refrigerator, a cash register and storage. The prefabricated element can be easily relocated if the bar needs to move to a new venue. Cedar blocks were stacked on top of each other to create a plant bed that runs the perimeter of the space.

Reflective surfaces in between each of the horizontal planks reflect the foliage, aiming to visually extend the depth of the space. Mirrors are also used inside three large glass cabinets placed at each corner of the store. The two terrarias close to the entrance are lit by neon sculptures in the shape of the Greenhouse Juice Company logo – a line drawing of a house.

Architect: Kilogram Studio
Photography by Scott Norsworthy







http://www.dezeen.com/2016/03/05/kilogram-studio-toronto-grow-op-juice-bar-cedar-lined-interior/

Euroshop Düsseldorf 2014 - Effebi stand by STUDIO_A+D
The stand has been studied as an elegant, sophisticated and design environme...
Ilde Wood lamp by David Abad
B.lux gives a vintage touch to its best-selling Ilde lamp by David Abad.
VISTA Lounge chair by SSTEEL
VISTA is one of the product by SSTEEL that designed base on its philosophy t...
Gyukaku Restaurant at Neo Soho Mall by Metaphor Interior, Jakarta - Indonesia
In Gyukak Neo Soho we play with an abstract ceiling wood, bricks on the corn...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *