Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities

Thai TV production office ‘Green 26′ received a full renovation by architect Anonym. Located in a town-home (Bangkok) Anonym created contrasting green and white ceiling, floor and walls feature throughout the 62 square meter office for the client. Anonym wanted to link both the past and future uses of the building by white epoxy flooring runs the length of the space.

A covered walkway was placed in the structure’s unused backyard space and provides extra brightness to the rooms by reflecting light and a new inner courtyard was created. The working space is simple and spacious, furnished by a long desk in dark green and contrasting white chairs. Framing the desk is a green wall and sloping ceiling, equipped with simple light fittings.

Green is heavily used in the interior because it’s the client’s favorite color, name of the company, but also to represent the natural elements brought into the space by Anonym.

Architects: Anonym
Architect Team: Phongphat Ueasangkhomset, Parnduangjai Roojnawate
Photographs: Chaovarith Poonphol

http://www.archdaily.com/787713/green-26-anonym

Add to collectionAdd to collection