Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities


The refurbishment proposal of Óptica Queirós goes through the redefinition of the functional zoning and circulations. The front desk and workshop are placed sideways. The central space of the showroom and personalized attendance is well-marked by the false ceiling design. The access to the contactology office is done by a passage in the curved plane of the wall.


The shelves of the eyeglass frames follows the shop design in all it dimension. They perform the double function of showcase from the inside and outside and also work as sun blockers. All the functional elements follow the global design, creating a unifying image of the whole.

Architects: Tsou Arquitectos
Photography: João Macedo


http://www.archdaily.com/799676/ptica-queiros-tsou-arquitectos

Add to collectionAdd to collection