ForeScout Office by FENNIE+MEHL Architects, San Jose – California

February 2nd, 2017 by retail design blog

FENNIE+MEHL Architects have designed the new offices of cyber security firm ForeScout, located in San Jose, California. If you can’t see it, you can’t stop it. This is ForeScout Technologies mantra, and it’s how this network cyber security firm has protected their customers from cybercrime for the past 16 years.

Having acquired a new headquarters, FENNIE+MEHL was asked to create an environment that supported both the streamlined, controlled and secure nature of what ForeScout does while inviting everyone who comes into contact with the space to feel a creative vibrancy and collaborative vibe.

F+M delivered an open, glass and light-filled floor plan over 96,000-square-feet. There are plenty of places for focused teamwork that speak to the company’s culture of intelligent minds, and an equal nod to their approachable and fun vibe in their indoor/outdoor communal eating spaces and multiple glass-enclosed musician-inspired oasis meeting rooms.

The new 96,000-square-foot ForeScout headquarters holds employees together while setting their imaginations free. “In our business, security starts with visibility. The design of our new headquarters supports that idea in every way possible. Our open, transparent and creative space has invigorated everyone.” Michael DeCesare, CEO and President, ForeScout Technologies.

Design: FENNIE+MEHL Architects
Photography: Matthew Millman

https://officesnapshots.com/2017/01/30/forescout-offices-san-jose/

VirtualExpo open-space office by MultiPod Studio, Marseille - France
A year of work and the contributions of 17 subcontractors resulted in the tr...
Generations Bank Offices by Blynn Nelson Interior Design, Seneca Falls – New Yor...
Blynn Nelson Interior Design has developed a new office design for Generatio...
Krimpen city hall by Fokkema & Partners, Krimpen aan de IJssel - Netherlands
The arrangement of the joinery items in combination with the friendly atmosp...
Lockton offices by CannonDesign, Chicago - Illinois
The new stair leads up from reception into a lively café/bar area, which pro...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *