Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select tags
Select cities

The new concept of this brand reflects the determination to upgrade the overall beauty experience for its clients. Inspired by the pebbles found in a Zen garden, two massive round silhouettes greet the clients as they open the doors.

Moving on to the next areas, sound absorbing ceiling curved panels, inspired by the sound waves, penetrate into the hairdressing salon and often come down to the floor giving more privacy in the stations.

A vertical garden acts as a focal feature while separating the environments. The use of natural woods, marbles and warm colors complete the look, converting the 870sqm in a unique and relaxing retreat.

Design and photography: SUPERFUTUREDESIGN

Add to collectionAdd to collection