Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close

This hidden garden nearby hillsides is come from a renovation of a residential garage, to construct a coffee shop encompassing greenhouse courtyard seat. The building in teal palette comprises façade with moulding posts sophisticatedly designed in recessed and fluted details.

At the front courtyard area, the seat affords a panoramic view through colonial window grid; on the other face, the green wall attaches to pine fence panels, permeating garden breeze to the greenhouse.

Entering into indoor seat, the antique solid wood kitchen attracts attention, alongside distressed tin tiles which give another complementary distinction, imbuing with a wave of nostalgia for classics.

Design: Ris Interior Design
Photography: Hey!cheese Photography

Add to collectionAdd to collection