Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities

Red and blue, two kinds of different colors with strong individual character were met in the same space. We found they not only show themselves well but also foil other’s beauty unexpectedly.
This case is located in the most prosperous shopping street in Hefei. The purpose of the redecoration is to enhance the store’s recognition and add a stylish, young and modern shopping environment to the business district. The overall space of the shop is mainly made of galvanized board and grey cement. The minimalist lamp decoration is worked well with the staircases which are full of a sense of future.
There are two floors for the shop. Top face of the first floor and metope used the cement material with color of light gray. Stairs were made of white man-made stone. The designer added a piece of illuminant for each step of stairs, which has the function of leading the customers to the second floor naturally. Blue vitreous armrests and vitreous decoration made the atmosphere active.
The total area of the second floor has more than one thousand square meters. The trend of visitors flow is particularly important in the design. In order to improve the visibility of the space, we abandoned the original store’s design method of dividing the space with compartments. We adopted the concept of “island” to divide the space. This not only ensures visual depth but also doesn’t block the visitors flow.
The women’s clothing area of CUCH has always brought a sense of comfort, individuality, simplicity to women. Customers will feel free when they see the wooden shelf frame and white ceiling lamp. The whole style of women’s clothing area is concise and exquisite.
We also made attempts on the structure of fitting areas. We abandoned the conventional enclosing structure and make customers have more opportunities to communicate with selling spaces.

Design organization : GXG Store design department
Designer : Zhang Li

Add to collectionAdd to collection
TAGS: