Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities

After extensive refurbishment and modernization welcomed the Kurhaus Hinterzarten bright and friendly their visitors.
The interior is dominated by wood panelling with open lamella structure which lined up the existing building.
The coloristic and material program is clean and puristic and get in touch with the present elemts of the architecture of the 60´s.
The local silver fir runs like a curtin through the foyer and connect the café and the adjoining conference rooms.
The design incorporates details such as waiting area, showcases and wardrobs. The lamella structure include counter panelling as well as seating areas.
Further she takes on the responsibility for sun protection and include showcases and waiting are

Designed by andOFFICE, Team Heiner Probst, Jana Hasel-Welk, Viktoriya Nikolova

Photo by kniff Projektagentur

Add to collectionAdd to collection