Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

The team at Doc’s wanted to create a hiatus for the modern man that delivered a high-end, cut and shave barber experience with the addition of a bar and pre/post shave “chill” space. Located in the popular Chengdu Taikoo Li mall customers would be encouraged to have a cocktail and cut whilst their partners shopped next-door.
The design concept was a modern take on the roaring 30’s gentrification by tying classical elements with thoughtfully introduced bold and modern details. The intertwining of masculine details through a lens of soft elegance.
Greeted by a bar on arrival and a large curved plush velvet banquette surrounded by a logo etched copper wall, Doc’s delivers a grand high-end aesthetic.

Elisa Chan and Hannah Churchill of hcreates.design

Add to collectionAdd to collection