Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Kengo Kuma has transformed a nursing home located by the lake Toya, in Hokkaido, Japan, into a boutique hotel. WE Hotel Toya features locally produced cedar logs on its façade as well as in its interior spaces that contribute to an overall sense of comfort and warmth for the hotel’s guests.

Combining wood and fabric in the hotel‘s exterior and interior areas, Kuma has created a series of theatrical yet harmonious spaces. A cave-formed space made of pleated cloths makes the hotel’s bar & restaurant, which offers great views of the lake in front. Each guest room features a hinoki (cypress) bathtub in its balcony, allowing guests to enjoy the landscape and the qualities of the tree.

Designed by Kengo Kuma and Associates
Project Team: Hiroaki Akiyama, Akio Saruta, Asami Igarashi, Léon Dussault-Gagné, Yohei Mochizuki(visualization), Yuzuru Kamiya(physical models), Shiho Yoo(sign), Ryuya Yamawaki*, Pablo Otero Sanchez* (*former staff)
All images by Kawasumi Kobayashi Kenji photograph office

Via

Add to collectionAdd to collection
TAGS: | |