Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

The design is inspired by the transformative nature of charcoal and its role in food creation. From south to north, the axis of time unfolds. A half-burnt wood column hangs from the portico and ends in a lava stone. The first hall implements wood flooring and preserves the original walls, while the main hall is converted to total black. A glass box with ashes adorns the third hall, which is finished with grey plastered walls. In the orthogonal direction, the temperature axis spans from the kitchen to the fireplace and is projected on the ground through red tiles. The added steel & glass structure is completely detached from the heritage building.Special wall washers highlight the beauty of the architecture,giving it the quality of a museum.

Designed by STUDIO8, photo by Sven Zhang

Add to collectionAdd to collection