Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

In a second project for Réel in Shanghai, a high-end shopping mall located on West Nanjing Road, Kokaistudios was commissioned to renovate and upgrade its third floor contemporary womenswear department. On identifying visibility and layout as particular challenges of the 500sqm space, designers injected layers and partitions into the formerly messy shop floor to create rhythm and pace, and invite discovery. Combining a solid core, mineral-inspired PVC, as well as brushed stainless steel finishes, all realized in neutral tones to best showcase the products themselves, the result fits seamlessly within the mall’s wider context, creating continuity and refinement.

Chief Designers: Filippo Gabbiani, Andrea Destefanis

Project Managers: Ian Yu, Yao Yao

Design Team: Jen Xu, Chang Qing

Photo: Dirk Weiblen

Add to collectionAdd to collection