Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Nazodesign creates a simple style of science and technology comfort space in the busy metropolitan area with “modern sense of nature” as the concept.More functions such as reception, beauty room, waiting, makeup and office are needed in this less than 100 square meters store. In order to improve the space constraints, Nazodesign changes the conventional separation between the store and the public area and dismantles the whole fixed glass partition to create a facade with an open sense.

Project:Inspire

Area:98 sqm

Completion date: JAN2020

Design:Nazodesign Studio

Project team: Tian Shaoyin, Zeng Yuxian,Yoichi Takizawa,Li Ran, Zhang qing,Huang KaiFeng,Wang SiYuan(intern)

Construction:ShiJiHengChuang

Photography:Misae Hiromatsu, Yuming Song (Beijing Ruijing Photo)

Contact:Office@nazo-design.com

Add to collectionAdd to collection