Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

The store, located in the Botafogo neighborhood, has 15 years and is well-known and loved by the community. Crew and clients are friends and both enjoy a cycling way of life. The main objective of this project was to transform the store in a place of meetings and exchanges about bikes. The crew transmits knowledge and passion to be able to multiply the number of bike riders and take them on this unique experience of cycling. The ground floor is divided mainly into two spaces: the store and the workshop. The store was developed with modular racks, which receive shelves and perforated panels of different dimensions. This system aims to meet the wide variety of products. The exhibition is divided into three groups: Urban, Speed and Mountain.

Designed by Kube Arquitetura
Architect in charge: Juliana Neves
Building and management: Alcance Construtora
Visual Merchandising by Wish VM
Structural engineering by Paulo Rimes
Photography by Dhani Accioly Borges
Woodwork by Jatil Marcenaria
Metalwork by Art Fer Serralheria

Add to collectionAdd to collection