Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

The Heat
The designer weaken the lines of spaces, connecting the office area, rest area, the storage and the meeting room in order to invite the natural sunlight indoors. When gathering people and the sunlight together, we generate the new working “heat”.

Focus Point
With the frame of the old building, we retain original ceilings and reduce the limitation of compartments. Warming the room by the natural wooden texture of the large storage cabinets, walls, and the floor on the three-dimensional space. The cold stainless steel facade and cabinets balancing between the cool hues and the warmth gave it just the right amount of impact. In the end, we decorate with the free-curved linear light and the curved partition to attract people’s at

https://drive.google.com/drive/folders/1I9Oodozy9y5JZnB13-bYnPOGvfEm-iLA

Add to collectionAdd to collection