Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

The concept of interior design is to make it simple but significant.
the exterior of this building was inspired from the green forest. As there were many concrete building in Bangkok like concrete forest, it would be better to make the concrete forest to be more artistic and be unique from other building.

we want to solve problem of this place as it is hidden in the alley and hardly to be noticed. There are many tall buildings surrounded and barely no sunlight shade into the building. However, the interior solve the problem by remove the front part of the second floor so that the sunlight from this angle will shade to the first floor and spot on the cake kiosk. This make the bakery counter look more outstanding.

designed by Taste Space Co., Ltd.

Photographer by F Section

Add to collectionAdd to collection