Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

In 1981, the original building was built at the northwest intersection of Honglian Road and Maliandao Hutong, which served as a warehouse for paper products. It adopts the beamless floor structure is commonly seen in the industrial age—that is, the floor load is directly transmitted to the foundation through the columns. This type of structural system has been widely used in industrial buildings, especially in the form of warehouses.
In the following 40 years, the building has changed hands several times, and its function is no longer known during the period. Until 2020, when the new site of Siji Minfu was handed over to the designer Wu Wei, the renewal and transformation of the existing buildings was actively taking place in the city.

Project name: Siji Minfu Restaurant (Maliandao)

Project location: Beijing, China

Project area: 1260 square meters

Interior design: IN.X

Designer: Wu Wei

Company website: www.inxid.com

Design team: Liu Chenyang, Jia Qifeng, Li Yan

Interior furnishings: Song Jiangli, Jin Shengxu, Ying Zheguang

Lighting design: Zhu Haiyan

Project Photography: Zheng Yan

Project planning: LELE Brand Strategy

Add to collectionAdd to collection