Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

The Law Society of Singapore was moving into a new office space located in the heard of the Central Business District. They would be occupying the ground level of the newly-restored Maxwell Chambers which was a significant heritage building in Singapore.
The new office was a series of connected spaces surrounding a central courtyard. The distinct outdoor spaces formed the primary inspiration for the interior design of the offices. The language of the office spaces would be creative and lively – catering for both work and collaboration.

Designed by Casey Chua, ADX Architects

Photos by Edward Hendricks

 

Add to collectionAdd to collection