Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

The project is a rice noodle bar that aims to bring a fresh and playful experience to customers through interior and branding design.
Two mushrooms are brutal, they were arranged in different levels, overlapped a bit, and became a giant organic installation together with the spiral staircase. Each steel gill strengthens the mushroom. The form of corrugated aluminum cashier, linear wall lamps are exposed. From back wall to floor until cashier surfaces are all paved with manmade brick tiles, which are consistent with original bricks. Customized table sets, Logo and menu are all related to the dynamic character of rice noodle, adding spice to the whole space.
The upward-growing “mushrooms”, tables and chairs in it are full of vitality.

Designed by Filip Gałuszka, Song Zi, Branding designed by Lianghao Design, Photo by

Literal translation architectural photography studio

Add to collectionAdd to collection