Get an unrestricted access to all the blog and those extraodinary functions that can help your business grow in a continuously changing industry.

Try all the RDB function for free during 30 days

Register

Subscribe for 10 EUR/month

Subscribe now

Subscribe special price for 100 EUR/year

Subscribe now
Close
Select categories
Select cities
Close
Select categories
Select job type
Select cities
Select experience levels

Passing by a small bridge and flowing water, you will enter into the restaurant, with an urban secret garden suddenly in front of you. The outdoor terrace is one of the key points of the whole design here. This quiet “small garden” located in such a scarce downtown plot is the characteristic of Lu Style compared to the surrounding environment. Attracted by its reputation, guests sit down in Lu Style, a transition space from a busy city to a quiet one, feeing satisfied and also sense of ceremony. In this three-story building, the designer separated the interior from the exterior with a super-large glass curtain wall, shielding the hustle and bustle but not isolating the nature. The sunlight comes in the interior in a milder manner.

Project name: LU Style Restaurant – Landmark series

Design company: LDH Design (www.ldhdesign.cn)

Design Team: Liu Daohua, Wang Kexin, Qu Tianyou, Wang Yanjuan, Yang Ping, Li Youzhe

Video: Beijing XY Brand Consulting Co., Ltd.

Furniture Consultant: Tao Yanan

Lighting Consultant: Zhu Haiyan

Completion time: 2020.6

Project Location: Chaoyang District, Beijing

Project area: 1630㎡

Photographer: Lu Haha

Add to collectionAdd to collection