The Soho – The Canteen by Wonderwall, Tokyo

July 26th, 2011 by retail design blog

Katayama designed this café with the assumption that it would be frequented everyday by tenants of the SOHO and people working in the neighborhood. He applied the same multi-color motif from the open space in the middle of the building to on of the walls in the café and also inside its lively open kitchen. Plenty of natural light and ocean view terrace seating help create a very liberating and comforting atmosphere.

Designed by Wonderwall



















Photography: Kozo Takayama

Huis van Portaal Head office by Concern, Utrecht - Netherlands
The House of Portaal is designed not only to perform as a physical space, bu...
Commune Bistro by Pencil Office, Singapore
The continuous perforated screen composed of standard solid brick alternates...
ANNIVERSARY MilK Pop-up Store by Kazunori Matsumura at Omotesando Hills, Tokyo -...
This is the design for ‘ANNIVERSARY MilK’ Pop-up store, which is a temporary...
Operetta restaurant by Mas Studio Limited, Hong Kong
Operetta restaurant by Mas Studio Limited, Hong Kong

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *