Avea Customer Experience Center by SKM Projects+, Istanbul

May 17th, 2012 by retail design blog

As a leader telecomunication brand, AVEA likes to be different and integrative in his sector. With brand new customer experience center they wanted to carry their technology to a high-end level . They wanted to excite customers from the very first moment of entry, attracted by design when walking inside and think about details after they left the shop.

Architects inspired from ‘V’ of AVEA and used this sharp and attractive form at entrance door and then on floor details. With the help of high end architectural products like PVC mesh textiles, customers feel like they are in a space capsul. With transparent inner sub-spaces, amorph shapes of dividers and attractive lightening, shop tells its philosophy directly.

Designed by SKM Projects+















Flavaboom fro-yo shop by Dune, New York
Flavaboom, a new frozen yogurt shop in Chelsea, brings the art of summertime...
Le Ciel Bleu store by Noriyuki Otsuka, Osaka
A white space in brilliant colors. This shop was designed for a retail compl...
Lock & Be Free shop by Wanna One, Madrid - Spain
All the materials combine two terminations; mate (floor) and shine (walls an...
Betjeman & Barton Tea Boutique by iRetail Interior Design Company, Singapore
Strategic product layout and lighting makes all the difference in the shoppi...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *